49€ Για τον καθαρισμό σαλονιού 5 θέσεων . Δώρο ο καθαρισμός 2 καρεκλών.

Καθαρισμός σαλονιού απο 5€/θέση

 

 

 

Βιο-καθαρισμός ή Βιο-εξυγίανση; Οι  καναπέδες και οι χώροι του καθιστικού συνήθως δέχονται τη μεγαλύτερη χρήση από όλους τους άλλους χώρους του σπιτιού. Ο καθαρισμός του  καθιστικού γίνεται με υποαλλεργικά προϊόντα Karcher   και  μηχανήματα πλύσης -απόπλυσης  Karcher . Τα πολύτιμα έπιπλα σας μπορεί να χάσουν τη ζωντάνια των χρωμάτων τους, αλλά και να γίνουν εστία μικροβίων. Το καυσαέριο, το κάπνισμα, η σκόνη κ.α. είναι βασικοί παράγοντες αυτής της φθοράς.   

Και βέβαια η υπόθεση (καναπέδες στο ίδιο χώρο με τα μικρα αγγελούδια μας) λίγο πολύ είναι σε όλους μας γνωστή. Οι μαρκαδόροι, οι μπογιές, το γάλα αλλά και διάφορα άλλα είναι λεκέδες που θέλουν επαγγελματική φροντίδα. Μην κάνετε τίποτα σε αυτές τις περιπτώσεις εκτός το να καλέσετε την clean4u. Να θυμάστε ότι αν αποσταθεροποιηθεί ενας λεκές από την προσπάθειά σας να τον καθαρίσετε, μπορεί να γίνει μόνιμος στο καναπέ σας.

Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται:  δερμάτινα, αλκαντάρα, μεταξωτά, βελούδινα, καστορινα ή ιδιαίτερος ταλαιποριμένα σαλόνια λόγω φθοράς από κατοικίδια ζώα (τρίχες και ούρα)

* Για την καθαριότητα του σαλονιού σε σαλόνι άνω των 5 θέσεων η τιμή επιβαρύνεται με 8 € ανά επιπλέον θέση.

 

Συνδυάστε  καθαρισμό στρώματος   και κερδίστε έκπτωση.

Περιοχές που εξυπηρετούν για βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου:  Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Αγία Βαρβάρα,  Αγία Παρασκευή , Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημήτριος,  Aγιος Στέφανος , Αθήνα, Αιγάλεω, Άλιμος,  Άνοιξη ,, Αργυρούπολη, Ασπρόπυργος, Βούλα,  Βριλήσσια , Βύρωνα, Γαλάτσι, Γλυφάδα, Δάφνη,  Διόνυσος , Δραπετσώνα,  ΔροσιάΕκάλη  , Ελευσίνα, Ελληνικό, Ζωγράφος, Ηλιούπολη, Ηράκλειο, Ίλιον, Καισαριανή, Καλλιθέα,  Καματερό , Κερατσίνι,  Κηφισιά , Κορυδαλλός,  Λυκόβρυση, Μαρούσι, Μελίσσια ,  Μεταμόρφωση , Μοσχάτο,  Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Πεντέλη,  Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ψυχικό, Νίκαια, Π. Φάληρο, Παπάγου, Πειραιάς, Περάματος, Περσέρι, Πετρούπολη,  Πεύκη,  Ταύρος, Υμηττός,  Φιλοθέη , Χαϊδάρι,  Χαλάνδρι,  Χολαργός , Ψυχικό.

Ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές, από την έδρα της εταιρείας, που αναφέρονται παραπάνω με έντονα γράμματα, έχουν μικρή επιβάρυνση (λόγω χιλιομετρικής απόστασης).

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τιμές για Καθαρισμό Καναπέδων

 

Βιοεξυγίανση καναπέ είναι η ποιο συνηθισμένη  μέθοδος που υπάρχει για την πλήρη απομάκρυνση κάθε είδους μικροοργανισμού από το εσωτερικό των καναπέδων, καρεκλών, στρωμάτων,  όταν αυτά δεν έχουν έντονους λεκέδες. Τα αντικείμενα παραμένουν στεγνά μετα το τέλος της εργασίας.

 

Βιο – εξυγίανση (φρεσκάρισμα) διθέσιου καναπέ      12€ \ τεμάχιο
Βιο – εξυγίανση (φρεσκάρισμα) τριθέσου καναπέ     17€ \ τεμάχιο
Βιο – εξυγίανση (φρεσκάρισμα) ανά επιπλέον θέση  5,0€ \ θέση
Βιο – εξυγίανση (φρεσκάρισμα) πολυθρόνας            9€ \ τεμάχιο
Βιο – εξυγίανση (φρεσκάρισμα) μπερζέρας               12€ \ τεμάχιο

 

 

Βιοκαθαρισμός καναπέ αποτελεί την  πληρέστερη διαδικασία καθαρισμού καναπέδων και γενικότερα υφασμάτινων επιφανιών που μπορείτε να βρείτε. Η μέθοδος αυτή αφορά τον καλύτερο τρόπο καθαρισμού υφασμάτινης επιφάνειας αφού καθαρίζει λεκέδες φρεσκάρει χρώματα, απολυμαίνει όλη την επιφάνεια και αποσμεί τις δυσάρεστες μυρωδιές . Οι επιφάνειες μετά ειναι νωπές για ελάχιστες ώρες.

 

Βιο – καθαρισμός διθέσιου καναπέ                        19,90€ \ τεμάχιο
Βιο – καθαρισμός τριθέσου καναπέ                        29,00€ \ τεμάχιο
Βιο – καθαρισμός ανά επιπλέον θέση                     8,00€ \ τεμάχιο

Βιο – καθαρισμός πολυθρόνας                               12€ \ τεμάχιο
Βιο – καθαρισμός μπερζέρας                                   17€ \ τεμάχιο
Βιο – καθαρισμός καρέκλας (κάθισμα)                   5€ \ τεμάχιο
Βιο – καθαρισμός καρέκλας (πλάτη & κάθισμα)     7€ \ τεμάχιο
Βιο – καθαρισμός ανάκλινδρου                              15€ \ τεμάχιο
Βιο – καθαρισμός δερμάτινου καναπέ                    15€ \ θέση
Ατμοαπολύμανση ανα θέση                                    2,5€ \ τεμάχιο

215 501 9199 - 211 0123 006 - 6931 302 161

Ρωτήστε μας για συνδιαστικές προσφορές