Σχετικά με την εταιρεία μας

Η ιστορία της εταιρεία μας
μέσα σε λίγες γραμμές 
CLEAN4U.

Οι υπηρεσίες μας

Πάνω από 14 χρόνια εμπειρίας καθαρισμού.

Η ιστορία της εταιρεία μας μέσα σε λίγες γραμμές CLEAN4U.
Η εταιρεία Cleαn4u είναι μια πλήρως ολοκληρωμένη εταιρεία υπηρεσιών  καθαρισμού που παρέχει ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες λύσεις σε εταιρικούς, βιομηχανικούς και οικιακούς πελάτες.

Η επιμελής διαχείριση και η εργασιακή μας ηθική είναι καίριας σημασίας για την επιχειρηματική φιλοσοφία της CLEAN4U και κρίσιμη για την παροχή συνεπών και ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι η διοίκησή μας είναι υπεύθυνη για τον πελάτη μέσω άμεσης πρόσβασης και αλληλεπίδρασης με τον διευθύνοντα σύμβουλό μας.

Το after sale

Ο στόχος μας είναι η ικανοποίησή σας (βέβαια μετά από τις εργασίες καθαρισμού).
Το Office Phone λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο (24/7)

 

 • Προσανατολισμός:
  εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σαν να υπηρετούσαμε τον εαυτό μας. Εκτιμούμε τα σχόλιά τους και τα χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε το έργο μας.

 • Eco-Friendly Oriented:
  Επιλέγουμε προσεκτικά τα καλύτερα και πιο φυσικά προϊόντα καθαρισμού που δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

 • Αριστεία και Καινοτομία:
  Παρέχουμε εκπαίδευση στο προσωπικό μας για να διασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Παραμένουμε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες καινοτομίες σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και τεχνολογίες, επιτρέποντάς μας να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στα σπίτια και τις επιχειρήσεις των πελατών μας.

 • Επέκταση / Ανάπτυξη:
  Κάνουμε τον εαυτό μας γνωστό στην κοινότητα δημιουργούμε μακροπρόθεσμες σχέσεις, ενώ συνεχώς διευρύνουμαι. Ως εκ τούτου, πάντα φέρνουμε περισσότερους ανθρώπους να δουλέψουν για μας.

 • Προϊόντα αξιόπιστα 100% :
  Όλα τα μηχανήματα μας αγοράζονται και συντηρούνται από την Karcher

Γιατί να μας  προτιμήσετε

Επιλέξτε μας λόγω της φήμης μας για την αριστεία. Για περισσότερα από 10 χρόνια, έχουμε κερδίσει ένα όνομα για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση πελατών. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών και εταιρειών που εξυπηρετούμε βασίζονται σε εμάς για λεπτομερής και συνεπής υπηρεσίες καθαρισμού, κάθε φορά που καθαρίζουμε της περιουσίες τους.

Z

Με εμάς, η ικανοποίησή σας είναι εγγυημένη.

Οι ειδικοί της  Clean4u δεσμεύονται να παρέχουν υπηρεσίες οικιακού καθαρισμού καθώς και καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων για τους πελάτες μας σε εθνικό επίπεδο. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, τηρούμε αυστηρά πρότυπα που παραμένουν συνεπής σε όλους τους τομείς.

Πλήρως ασφαλισμένη εταιρεία σε όλα τα επίπεδα.

Η εταιρεία μας είναι πλήρως  ασφαλισμένη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε την ψυχραιμία όταν μας προσλαμβάνετε ως  εταιρεία καθαρισμού. Βοηθώντας τους πελάτες μας να αισθάνονται σίγουροι για τις υπηρεσίες μας είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Ομάδες από πλήρως εκπαιδευμένους υπαλλήλους.

Σημαίνει ότι κάθε άτομο που προσλαμβάνεται σε μια θέση της εταιρείας καθαρισμού περνάει μια διεξοδική διαδικασία προβολής και στη συνέχεια εκπαιδεύεται σε κάθε πτυχή των υπηρεσιών καθαρισμού σε πραγματικές συνθήκες. Αυτό διασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κάθε φορά..

v

Υπηρεσίες express

Πολλές φορές συμβαίνουν τα ποιο άσχημα πράγματα στην ποιο ακατάλληλη στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση καλέστε αμέσως την εταιρεία μας και επικαλεστείτε την υπηρεσία express ώστε να είναι κοντά σας οι τεχνικοί μας για τον καθαρισμό του σαλονιού σας, τον καθαρισμό του στρώματος σας, τον καθαρισμό του χαλιού σας ή τον καθαρισμό της οικίας σας μέσα σε λίγη ώρα .

Τηλεφωνικές εκτιμήσεις.

Η υπηρεσία καθαρισμού της εταιρείας είναι το κλειδί για τη διατήρηση ενός πανέμορφου σπιτιού παράλληλα με τον περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και τα πράγματα που αγαπάτε περισσότερο. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση.

l

Εγγυόμαστε τη δουλειά μας.

Η εταιρεία καθαρισμού προσπαθεί να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, εξυπηρέτησης και αξίας σε κάθε πελάτη. Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι ή βρείτε το οποιοδήποτε ψεγάδι, (ακόμα και αμελητέο)  παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 24 ωρών, ώστε να μπορέσουμε να επιλύσουμε την κατάσταση. Αυτό μας κάνει καλύτερους.

Το μυστικό της επιτυχίας μας 

Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας γι΄αυτό και γινόμαστε καθε μέρα καλύτεροι.  

Γιαλούρης Χρήστος

Γιαλούρης Χρήστος

Managing Director

Ο Χρήστος ξεκίνησε το 2008 και παρέχει την ηγεσία που απαιτείται για τη διατήρηση της φήμης, και την συνεχή ανάπτυξη του ονόματος μας στη Ελληνική αγορά.

Κατερίνα Σάλιαρη

Κατερίνα Σάλιαρη

Customer Service Manager

Είναι ο άμεσος “αγωγός” στους πελάτες μας για να διασφαλιστεί ότι ακούγονται και ικανοποιούνται οι ανάγκες τους.

Γρηγόρης Βρανάς

Γρηγόρης Βρανάς

Τechnical director

Ο Γρηγόρης  είναι ο εκπαιδευτής προσωπικού ,υπεύθυνος εξοπλισμού και τεχνικών υποδομών της εταιρείας μας .

Καλέστε για Προσφορά