Σχετικά με την εταιρέια μας

 

                                    Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας καθαρισμού.

Η ιστορία της εταιρεία μας μέσα σε λίγες γραμμές CLEAN4U.
Η εταιρεία Cleαn4u είναι μια πλήρως ολοκληρωμένη εταιρεία υπηρεσιών  καθαρισμού που παρέχει ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες λύσεις σε εταιρικούς, βιομηχανικούς και οικιακούς πελάτες.

Η επιμελής διαχείριση και η εργασιακή μας ηθική είναι καίριας σημασίας για την επιχειρηματική φιλοσοφία της CLEAN4U και κρίσιμη για την παροχή συνεπών και ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι η διοίκησή μας είναι υπεύθυνη για τον πελάτη μέσω άμεσης πρόσβασης και αλληλεπίδρασης με τον διευθύνοντα σύμβουλό μας.

Η αποστολή μας

Στόχος μας είναι να είμαστε ηγέτης της Ελληνικής αγοράς στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού, παρέχοντας αξιόπιστες, ποιοτικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις καθαρισμού στους πελάτες μας.

Το όραμα μας

Το όραμα μας είναι να καταστήσουμε στη συνείδηση του ευρύ κοινού, αλλά και στους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες τη φράση clean4u ως συνώνυμο της αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.

Αν έχετε απορία σχετικά με το πως πρέπει να καθαρίσετε κάτι απλά καλέστε μας !

Ενας  ειδικός στον τομέα της καθαριότητας θα λύση την απορία σας. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε .

Καλέστε μας .

Η ομάδα μας

Η clean4u είναι μια μειοψηφική επιχείρηση με μια μεγάλη ομάδα ειδικευμένων, αφοσιωμένων εργαζομένων που παρέχουν επαγγελματική εξυπηρέτηση με προσωπική επαφή.

Το after sale

Ο στόχος μας είναι η ικανοποίησή σας (βέβαια μετά από τις εργασίες καθαρισμού). Το Office Phone λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο (24/7).

  • Προσανατολισμός: εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σαν να υπηρετούσαμε τον εαυτό μας. Εκτιμούμε τα σχόλιά τους και τα χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε το έργο μας.
  • Eco-Friendly Oriented: Επιλέγουμε προσεκτικά τα καλύτερα και πιο φυσικά προϊόντα καθαρισμού που δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα.
  • Αριστεία και Καινοτομία: Παρέχουμε εκπαίδευση στο προσωπικό μας για να διασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Παραμένουμε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες καινοτομίες σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και τεχνολογίες, επιτρέποντάς μας να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στα σπίτια και τις επιχειρήσεις των πελατών μας.
  • Επέκταση / Ανάπτυξη: Κάνουμε τον εαυτό μας γνωστό στην κοινότητα. δημιουργούμε μακροπρόθεσμες σχέσεις, ενώ συνεχώς διευρύνουμε. Ως εκ τούτου, πάντα φέρνουμε περισσότερους ανθρώπους να δουλέψουν για μας.
  • Προϊόντα αξιόπιστα 100% : Όλα τα μηχανήματα μας αγοράζονται και συντηρούνται από την Karcher

Η ιστορία της εταιρεία μας μεσα σε λίγες γραμμές CLEAN4U

Η Εταιρεία Καθαρισμού clean4u αναγνωρίζεται ευρέως για τη δέσμευσή μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ενώ παραμένουμε φιλικοί στο περιβάλλον. Έχουμε μια ιστορία αριστείας και αφοσίωσης στους πελάτες μας, παρέχοντας επαγγελματικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιών και επαγγελματικών χώρων σε ολόκληρη την Αττική.

Το Franchising ξεκίνησε το 2014 και έχει αυξηθεί σε περισσότερες από 13 τοποθεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στην περιοχή Πειραιά το 2008 ως μία από τις πρώτες υπηρεσίες ολοκληρωμένου καθαρισμού οικιών  και γραφείων στην περιοχή. Από το 2008, ο Γιαλούρης Χρήστος Διευθύνει  την εταιρεία και διεύρυνε το πεδίο εφαρμογής της για να εξυπηρετήσουν ακόμα περισσότερους πελάτες.

Η μόνιμα ανοδική της πορεία προσέλκυσε το ενδιαφέρον των τραπεζών καθώς το 2015 δέχτηκε πρόταση για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από μεγάλη τράπεζα που συνεργαζόταν. Η πρόταση της τράπεζας δεν έγινε αποδεκτή   από το Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Γιαλούρη Χρήστο.

Η ομάδα διαχείρισης δεν άλλαξε και ο Χρήστος συνέχισε στην ηγετική του θέση. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια νέα εποχή ανάπτυξης τόσο για τις νέες όσο και για τις υπάρχουσες μονάδες υπό την καθοδήγηση του, αφού από το 2015 έως το 2018 η εταιρεία τετραπλασίασε τους πελάτες της και είχε ανοδική τάση πάνω του 480%.

Γιατί να μας  προτιμήσετε?

Επιλέξτε μας λόγω της φήμης μας για την αριστεία. Για περισσότερα από 10 χρόνια, έχουμε κερδίσει ένα όνομα για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση πελατών. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών και εταιρειών που εξυπηρετούμε βασίζονται σε εμάς για λεπτομερής και συνεπής υπηρεσίες καθαρισμού, κάθε φορά που καθαρίζουμε της περιουσίες τους.

Με εμάς, η ικανοποίησή σας είναι εγγυημένη.
Οι ειδικοί της  Clean4u δεσμεύονται να παρέχουν υπηρεσίες οικιακού καθαρισμού καθώς και καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων για τους πελάτες μας σε εθνικό επίπεδο. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, τηρούμε αυστηρά πρότυπα που παραμένουν συνεπής σε όλους τους τομείς.
Πλήρως ασφαλισμένη εταιρεία σε όλα τα επίπεδα.
Η εταιρεία μας είναι πλήρως  ασφαλισμένη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε την ψυχραιμία όταν μας προσλαμβάνετε ως  εταιρεία καθαρισμού. Βοηθώντας τους πελάτες μας να αισθάνονται σίγουροι για τις υπηρεσίες μας είναι πολύ σημαντικό για εμάς.
Οι Ομάδες μας αποτελούνται από πλήρως εκπαιδευμένους υπαλλήλους
Σημαίνει ότι κάθε άτομο που προσλαμβάνεται σε μια θέση της εταιρείας καθαρισμού περνάει μια διεξοδική διαδικασία προβολής και στη συνέχεια εκπαιδεύεται σε κάθε πτυχή των υπηρεσιών καθαρισμού σε πραγματικές συνθήκες . Αυτό διασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας κάθε φορά.
Υπηρεσίες express
Πολλές φορές συμβαίνουν τα ποιο ασχημα πράγματα στην ποιο ακατάλληλη στιγμή . Σε αυτή την περίπτωση καλέστε αμέσως την εταιρεία μας και επικαλεστείτε την υπηρεσία express ώστε να είναι κοντά σας οι τεχνικοί μας για τον καθαρισμό του σαλονιού σας, τον καθαρισμό του στρώματος σας , τον καθαρισμό του χαλιού σας , ή τον καθαρισμό της οικίας σας μέσα σε λίγη ώρα .
Τηλεφωνικές εκτιμήσεις .
Η υπηρεσία καθαρισμού της εταιρείας είναι το κλειδί για τη διατήρηση ενός πανέμορφου σπιτιού παράλληλα με τον περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και τα πράγματα που αγαπάτε περισσότερο. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση.
Εγγυόμαστε τη δουλειά μας
Η εταιρεία καθαρισμού προσπαθεί να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, εξυπηρέτησης και αξίας σε κάθε πελάτη. Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι ή βρείτε το οποιοδήποτε ψεγάδι, (ακόμα και αμελητέο)  παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 24 ωρών, ώστε να μπορέσουμε να επιλύσουμε την κατάσταση. Αυτό μας κάνει καλύτερους