Οι πελάτες μιλούν για την clean4u

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τις μαρτυρίες των ικανοποιημένων πελατών μας.

                                         Απόψεις πελατών !

Kωνσταντίνα Κοσμοπούλου.

Είναι μια εταιρεία που όσο και να την πιέσεις οι άνθρωποι της, χαμογελούν. Πιστεύουν στις δυνάμεις τους και αυτό το βλέπεις αμέσως . Συνεργαζόμαστε με την clean4u 2 χρόνια και η ανταπόκριση τους σε ότι και αν ζητήσουμε είναι άμεση.

Stephan Crosmith

I would be glad to act as a phone reference for your company. Cleaning did a wonderful job and I certainly don’t mind confirming their outstanding service. If you’re thinking about hiring to clean your office building, ask them for my testimonial and call anytime.

Κοσμάς Βρεττός

Η συνεργασία με την clean4u ξεκίνησε χωρίς καλούς Ιανούς, με προκατάληψη και δυσπιστία λόγο των προκατόχων τους. Σήμερα 3 χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας μας Θα έδινα ευχαρίστως γραπτή εγγύηση για αυτούς . Η εταιρεία μας έχει 75 άτομα προσωπικό και 20 αυτοκίνητα στόλο. Εδώ και 3 χρόνια σαν επιχειρηματίας δεν έχω ασχοληθεί με την καθαριότητα τόσο των κτιρίων μας όσο και των αυτοκινήτων μας .  Συνηχείστε να κάνετε αυτό που κάνετε… Το κάνετε ΣΩΣΤΑ!

Στέλλα Μουτσοπούλου.

Εδώ και 3 χρόνια συνεργαζόμαστε με την clean4u για τον καθαρισμό των γραφείων μας και των πούλμαν μας. Ποτέ δεν υπήρξε ούτε ένα συννεφάκι στη συνεργασία μας . Η ευελιξία τους σε θέματα που προκύπτουν έκτακτα είναι το δυνατό τους χαρτί αφού είναι πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ότι τους ζητήσουμε.

Πέτρος Παπαδόγκονας ,

Μου ζήτησαν να πω 2 πράγματα για την clean4u και την συνεργασία που έχω μαζί τους. Στην εταιρεία αυτή θα βρείτε ανθρώπους με κέφι, όρεξη για δουλειά, χαμογελαστούς , εξυπηρετικούς ,επίμονους για το καλό αποτέλεσμα μα το βασικότερο είναι ότι εκεί θα βρείτε ανθρώπους που ακούνε τι τους λες και προσαρμόζονται αμέσως στην όποια ανάγκη σου.

Μαργαρίτα Αποστολοπούλου

Μου ζήτησαν να πω δυο λόγια για την εταιρεία τους μιας που έχω κάνει χρίση όλων των προϊόντων τους. Είναι σοβαρή και άξια εταιρεία . Ακλουθούν τον σφυγμό της  αγοράς και αντιλαμβάνονται  τι σημαίνει  σωστή τιμή με υψηλή απόδοση .

Πέτρος Βαρθακούρης .

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια … Αν δεν ζήσεις την συνεργασία με αυτα τα παιδιά που απαρτίζουν την εταιρεία δεν θα καταλάβεις ότι και αν γράψω . Για να καταλάβετε πρέπει να έχετε μέτρο σύγκρισης από έτερο συνεργείο καθαρισμού. Εμείς έχουμε και προτείνουμε την clean4u.

Σπύρος Βασιλικός

Το βασικό χαρακτηριστικό της clean4u είναι πως η ανάγκη του πελάτη γίνετε αντικείμενο μελέτης τόσο για τον Χρήστο όσο και για τους ανθρώπους που έχει στην εταιρεία του. Το αποτέλεσμα που θα σου προσφέρουν θα προσπαθήσουν να είναι πάνω από αυτό που εσύ περίμενες . Αυτό θα έλεγα οτι τους κάνει να ξεχωρίζουν από το σύνολο.

Κώστας Γκατζής

Μια αξιόλογη εταιρεία που είναι πάντα άψογοι στις υποχρεώσεις τους. Τι άλλο να θέλει ένας επαγγελματίας για τον καθαρισμό της επιχείρησης του ?

Μαριάννα Ευκαρπίδη

Οι άνθρωποι έχουν βρει το χρυσό τρίπτυχο της επιτυχίας . Καλές τιμές, καλό services, άψογο support. Για πολλούς επαγγελματίες αυτό είναι ζητούμενο και προσπάθεια χρόνων . Ο Χρήστος και η ομάδα του το έκαναν καθημερινότητα και ρουτίνα . Πως να μη ξεχωρίσουν ?

                       Μας έχουν εμπιστευθεί