Καθαρισμος σαλονιου

Home / Καθαρισμος σαλονιου

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΑΛΟΝΙΟΥ:
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ 5 ΘΕΣΕΩΝ
ΑΠΟ 110€ ΜΟΝΟ 49€

 Καθαρισμος σαλονιου

Ανοιχτά και τα Σαββατοκύριακα – επικοινωνία έως 19:00μμ

Καθαρισμός σαλονιού

Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες του σαλονιού δέχονται συνήθως τη μεγαλύτερη χρήση από όλους τους άλλους χώρους του σπιτιού. Με συνέπεια, τα πολύτιμα έπιπλά σας να χάσουν τη ζωντάνια των χρωμάτων τους, αλλά και να γίνονται εστία μικροβίων. Το καυσαέριο, το κάπνισμα, η σκόνη κ.α. είναι βασικοί παράγοντες αυτής της φθοράς. Και βέβαια η υπόθεση (καναπές στον ίδιο χώρο με τα μικρά αγγελούδια μας) λίγο πολύ είναι σε όλους μας γνωστή . Οι μαρκαδόροι, οι μπογιές, το γάλα αλλά και διάφορα άλλα είναι λεκέδες που θέλουν επαγγελματική φροντίδα. Μη κάνετε τίποτα σε αυτές τις περιπτώσεις εκτός του να καλέσετε την clean4u. Να θυμάστε ότι ένας λεκές αν αποσταθεροποιηθεί από την προσπάθεια σας να τον καθαρίσετε μπορεί να γίνει μόνιμος στον καναπέ σας.

Εδώ, παρεμβαίνει το έμπειρο και εξειδικευμένο στον καθαρισμό υφασμάτινων επιφανειών προσωπικό μας. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά της εταιρείας Kärcher και το ειδικό μηχάνημα πλύσης – απόπλυσης, το σαλόνι σας – θα είναι σε περίπου 2 ώρες –  όπως την ημέρα που το αποκτήσατε, με ζωντανά χρώματα, ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αν πάλι το σαλόνι σας είναι δερμάτινο, το προσωπικό μας, μετά τον καθαρισμό σαλονιού, θα το ενυδατώσει με φυσικό κερί μέλισσας (προαιρετικά).

Καθαρισμός σαλονιού Ειδική προσφορά για λίγες ακόμα ημέρες:

Καθαρισμός σαλονιού με 49€*μόνο!

Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται: Μπερζέρες, σαλόνια δερμάτινα, αλκαντάρα, μεταξωτά ή ιδιαιτέρως ταλαιπωρημένα έπιπλα εξαιτίας φθοράς από κατοικίδια.

*Για καθαρισμό σαλονιού σε σαλόνια άνω των 5 θέσεων η τιμή επιβαρύνεται με 10€ ανά επιπλέον θέση.

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΑΛΟΝΙ ΣΤΑ 210 4658088 & 212 1040888