ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ &
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Home / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ &<br> ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Μια μεγάλη προσφορά από την clean4u. Διαχείριση κτιρίων και πολυκατοικιών  ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ  για ένα ολόκληρο χρόνο. Σταματήστε να πληρώνετε ένα σωρό χρήματα για την διαχείριση. Καλέστε τώρα την clean4u  και θα εξοικονομήσετε αμέσως 100% το ποσό που πληρώνετε τώρα για την διαχείριση της πολυκατοικιάς σας ή του κτιρίου σας. Η clean4u διαθέτει άρτια εξειδικευμένο προσωπικό που θα είναι δίπλα σας 24 ώρες  την ημέρα. Το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας θα αφήσει ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους κακοπληρωτές αφού το νομικό τμημα  της clean4u θα τακτοποιεί με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα προβλήματα.

Η υγιεινή και ο

Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων

είναι απαραίτητα στοιχεία για την υγεία των ενοίκων της πολυκατοικίας. Στην Clean4u σας παρέχουμε εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού, το οποίο αποτελείται από ευγενικό και έμπειρο προσωπικό, εφοδιασμένο με τα κατάλληλα υλικά καθώς και με ποιοτικά απορρυπαντικά και καθαριστικά.

Τα συνεργεία μας θα βρίσκονται στην εργασία τους ακριβώς τις ώρες που έχουν προσυμφωνηθεί, ώστε να μη διαταραχτεί η ομαλή καθημερινότητα της πολυκατοικίας. Δίνουμε έμφαση στον ικανοποιημένο πελάτη, στην ακριβή τήρηση της συμφωνίας και εργαζόμαστε για να σας παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Εγγύησή μας η 10χρονη εμπειρία μας στο χώρο του καθαρισμού. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τέλος, σας γνωστοποιούμε ότι η Clean4u είναι πιστοποιημένη επιχείρηση με ISO 9001 και 14001. Πιστοποιητικά που εγγυώνται την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ 215 5019199 – 6931 302161